הגורמה שלנו

הגורמה שלנו הוא ביטוי לאידיאל התרבותי, זה הנקשר עם אומנות הקולינריה העילית (Haute Cuisine). סוגי הבישול, הארוחות ומרכיבי המזון הינם באיכות גבוהה ומוגשים בצורה
מיוחדת ואנינה ובעיקר מהולה בתחכום. השף קולין גילון המושפע מהמטבח הצרפתי, מטבח שבו נולד המונח גורמה (Gourmet) מחבר את אומנות הקולינריה באופן אסוציאטיבי אל החלום של הלקוח.
ההשפעה התרבותית על הגורמה הצרפתי חצתה גבולות וכפי שהתפתח הגורמה ברחבי העולם בעשורים האחרונים כך התאפשר לנו היום למצוא חגיגה אמיתית של מאפי גורמה חווייתיים עם טוויסט ישראלי חצוף ובכך ליהנות מעולמות רבים של תרבות ואומנות בתחום זה, בינהם גורמה במטבח האסייתי, היפני, הצרפתי, הרוסי ועוד.

  • 001
  • 002
  • 003
  • 004
  • 005
  • 006

חוויה קולינרית

גם החוויה הקולינרית משלבת את כל חמשת החושים - מתחילה במראה, ממשיכה בריח ואז יוצרת רגע קסום של מפגש טעמים בלתי נשכח. הסקרנות היא זו שתוביל לטעימה
הבאה וזאת שאחריה, זה כמעט בלתי נשלט. עיקרון החוויה החושית המלאה מרכיב את עקרונות היצירה המנחים במטבח שלנו. החל מבחירת חומרי גלם איכותיים וטריים, דרך משנתו המפתיעה של השף קולין,
אשר בסיס השראת יצירתו הינו רחשי ליבו של הלקוח והרצון העז להגשמת החלום. מנקודה זו השראתו של קולין נוגעת בכל תהליכי יצירת רגעי השיא ומשפיעה על כל הצוות העוסק במלאכה. קונספט האירוע לובש צורה אף באופן ההגשה המותאם לסיפור האירוע כולו.

*המקום בעל תעודת כשרות.

הפטיסרי שלנו

הפטיסרי שלנו משלים את החוויה החושית ומעצים אותה במטרה שתלווה את האורחים עם צאתם ותשאיר להם טעם של עוד... הקינוחים שלנו נבחרים בקפידה ומותאמים באופן מושלם והרמוני לקונספט האישי המיוחד של כל אירוע ואירוע. על הפטיסרי אמון השף-קונדיטור יוסי בולגרו, קונדיטור מוביל בעל ניסיון של 15 שנה בקינוחי גורמה. גם כאן, כמו בכל נושא בוילה גן אורנים חשוב לנו לתת את הנגיעה האישית של השף במנות הקינוח בד בבד עם ההתאמה לכל לקוח והגשמת משאלותיו עד לרמות הגבוהות ביותר. הפירות והמוצרים איכותיים ביותר, טריים, מוכנים במקום ומוגשים לסועדים באופן מרהיב ומעורר חשק.

  • 001
  • 002
  • 003
  • 004
  • 005
  • 006
  • 007
  • 008
  • 009
  • 010
  • 011
  • 012